Întrebări frecvente

Cât timp durează să fac o rezervare?

Am implementat pentru dumneavoast─â un program foarte facil de rezervare care nu ar trebui sa dureze mai mult de un minut. Confirmarea se trimite pe email.

Pot sa predau și să ridic mașina la orice oră?

Da, avem un program de func╚Ťionare non stop, pe baza rezerv─ârilor f─âcute pe site ├«n prealabil.

Cu cât timp inainte trebuie să ajung la parcare?

Transferul la aeroport dureaz─â in medie 3-4 minute, dar pentru a acoperi toate formalit─â╚Ťile v─â recomand─âm sa ajunge╚Ťi la parcare cu 10 minute ├«nainte de ora la care trebuie s─â fi╚Ťi ├«n terminal.

Este nevoie să las cheile de la mașină?

Pentru seviciul de parcare nu este nevoie s─â l─âsa╚Ťi cheile de la ma╚Öina dumneavoastr─â.

Pot să parchez în Cluj pe o stradă lăturalnică?

În Cluj Napoca se ridica frecvent mașinile parcate ilegal. Așa că, pentru a avea un concediu liniștit și făra griji, vă recomandăm parcarea noastră securizată.

Cum se va face transferul la aeroport?

Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â oferim transport gratuit la aeroport folosind ma╚Öinile noastre spa╚Ťioase cu 8+1 locuri, care sunt echipate cu aer condi╚Ťionat ╚Öi spa╚Ťiu amplu pentru bagajele dumneavoastr─â. Transferul la ╚Öi de la aeroport este rapid, dur├ónd doar 3-4 minute. ╚śoferii no╚Ötri prieteno╚Öi v─â vor l─âsa direct ├«n fa╚Ťa terminalelor de plecare ╚Öi v─â vor prelua de la terminalele de sosire la ├«ntoarcere. ├Än plus, oferim confortul unui serviciu gratuit de c├ónt─ârire a bagajelor la parcarea noastr─â.

Când se face plata?

Plata se face la ridicarea mașinii din parcarea noastră.

Altă întrebare?

V─â rugam sa ne contacta╚Ťi telefonic pentru orice alt─â nelamurire. V─â mul╚Ťumim!